A hosszú csendet megtörve ím visszatértem, és ezentúl -többé kevésbé- rendszeresen olvashatjátok tovább az imádott blogotokat. No de nem is szaporítom tovább a szót, íme a tegnapi végeredmény:

A napi jófej: Vanyus
sajnos nem tudtam sokáig haragudni erre a medvecukormacskaegéremberre, és ebben azt hiszem nagy szerepe van annak a nem kevés esti kornélnak, amit bevertünk toxicban infernoban. ráadásul végre megismertük az első és egyetlen járás-bajnokságban (jól mondom?) szerzett góljának történetét. nem mindennapi.

A napi féreg: Gergő
háhá, jól kicsesztem vele! beígértem neki, hogy ő lesz a napi jófej (ő javasolta ugyanis a blog újraindítását), de igazából ezt semmi nem indokolta. nem ivott rövidet, és a tegnapi nap folyaán még a lucza is (!) szebb volt nála. de azért kitartás, leszel te még jófej, gergő fiam!

U.i.: tudja valaki, miért van egy vállfa az ágyam mellett?
 

1 komment

Címkék: gergő vanyus

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr243533899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2012.01.13. 20:54:41

nocsak, csakugyan? elkezded újra? megtisztelő, hogy enyém az első jófej-cím.
jah, járás-bajnokság, vagy inkább járási, de egyre megy.
tegnap azt mondta a hangi csaposa, hogy emlékszim rám, de szerencsére nem kellett kidobni bennünket, azt mondta énekeltünk kicsit aztán elmentünk magunktól!
süti beállítások módosítása