A napi jófej: Barbi
ugyanis mikor reggel esküvőre buszoztunk, persze reggelit kihagyva, kissé sietve érkeztem meg az állomásra. ő azonban már számított erre, és hamburgerrel, sajtrúddal, vízzel várt, és a nap hátralévő részében is igazán 5 csillagos jófejséget produkált.

A napi féreg: Robiféreg
barbi egy barátnőjének a hapsija az arc, és egész nap fontoskodott és tudálékoskodott a maga 8 osztályával. többek közt ilyen bölcsességgel örvendeztetett meg minket: "hát jah, gyorsan múlnak az évek.... csak nem mindegy hogyan!" ezekért a közhelyekért pedig maximálkisan megérdemli a nap férge díjat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr981379686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2009.09.14. 21:47:48

Kissé lemaradt magával Dr. Doktor Nokedlee.

Burkoltan teszek egy faji megjegyzést Önre, ha nem baj: Ön egy bankár, MTK és Tottenham szurkoló, Goldmann vezetéknevű, holokausztiparos, náczi- és palesztingyűlölő, népszava előfizető, SZDSZ szavazó, budapesti lakos, akinek kedvenc politikusa Tom Lantos, könyve a Sorstalanság, városa New York, filmje a Sorstalanság, bulija a Gay Pride, élvezeti szere a fű. Stimmel?

Noked-Lee 2009.09.15. 08:59:03

:O:O:O
ha még azt is megmondod, ki a kedvenc történelmi személyiségem, lehidalok!

Jamal_Fraser 2009.09.16. 00:25:59

Rosenfeld Mátyás??? Eisenberger Benjamin???? ÁÁÁ nem tudok dönteni. Legyen Rosenfeld!

Mondd, hogy bingóóó!!

Noked-Lee 2009.09.16. 15:09:18

óóó, sajnálom, kohn béla lett volna a helyes válasz!
süti beállítások módosítása