mivel lassan a versenyszakasz fele eltelik, gondoltam ismertetem a jelenlegi állást, hogy tudja mindenki, mennyire kell rágyúrnia a félév végére.
szóval vegyük először szemügyre a jófejeket: az első helyért nagy csata megy: barbi és szasza egyaránt 5 győzelmet zsebeltek be eddig. második helyen is ketten tanyáznak: esztáj és gurulós 3-3 győzelemmel. a dobogó 3. fokán szintén holtverseny van: ágica és attila egyaránt 2-szer tudtak győzni. jóval szélesebb az egy-győzelmesek tábora: fischer ferenc, sanyi, robi, zoli, róka, rucsi, tarpál, mázli, rudi, koman vladimir, dzsutti, pezo és a gépem már mind napi jófejnek mondhatja magát.

no de térjünk át a blog arany málna díjára. szasszer itt is vezet, 4 futamgyőzelemmel. a második helyen vanya áll, 3 kétes értékű diadallal. a bronzérmet viszont sokfelé kellene osztani, ha ma kéne kiosztanom a díjat. 2 nap is a legnagyobb férgeknek bizonyultak név szerint: zoli, cigány, r. brigitta, és rucsi. továbbá egy győzelemmel büszkélkedhetnek szégyenkezhetnek még: pepe, robiféreg, dóri, péter, poleksic, sanyi, milu, gurulós, barbi, esztáj, a szenes, ágica, a hangulat csontvázarcú csaposa, orbán viktor, egy ismeretlen tolvaj, valamint még én is.

ez tehát a jelenlegi állás, de még senki se dőljön hátra, és senki se adja fel; messze még az év vége, tessék tehát jófejkedni!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr291439081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2009.10.10. 16:01:16

kettős győzelemre török, de barbi még keresztbe tehet. lehet félre kell állítanom...
süti beállítások módosítása