A napi jófej: Emma
mármint az a kutya (jegesmedve?), akivel kockából hazafelé menet találkoztunk. ez a hatalmas cukiság ugyanis végig követett, és játszott velünk, és olyan tündéri volt, hogy még ágic se félt tőle. láw emma!

A napi féreg: Szasszer
mert képes volt rögtön az első este elhagyni a neki vett ajándékát, egy magyarország legdicsőbb korszakáról (1919. márc. 21 - aug. 1.) szóló könyvet. nem is a pénz fáj annyira (1590 forint, hejj, de jól jönne a pénz), hanem a gesztus tökéletes megbecsületlensége. burn féreg szasszer, burn.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr91598532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsúú 2009.12.15. 00:29:09

A szasszer ajándéka nálam van. Otthagyta szántóban és rendi voltam, eltettem.
Nálam átveheti.

Jamal_Fraser 2009.12.15. 00:42:24

Ejj, végre visszatértem dicső trónomra!

Mellesleg nem hagytam volna el, ha féreg barbi nem sürget meg, hogy menjünk az asztalfoglalást érvényre juttatni, és nem sürget meg, ha te fellelhető vagy a közelben Rózsafenkó!

Mellesleg ha ott vagy a közelben, akkor barbi nem sürget meg, akkor nem megyek el, és akkor dzsu nem rakja el, és akkor én most nem köszönném meg dzsunak. Köszi Dzsu!

Kiflee 2009.12.15. 01:47:50

hál´istennek, hogy megvan, hiszen ha jól tudom, Szasszer fölöttébb érdeklődik e rövid korszak sikerei iránt.

Noked-Lee 2009.12.15. 09:50:57

a lényegen nem változtat, elhagytad. de ha már előkerült, akkor szívesen várom az önkéntes forint, sékel, euró dollár, vagy sör formájában érkező hozzájárulásokat. nem kötelező persze.
süti beállítások módosítása