Noked-Lee 2010.04.09. 23:50

Mea culpa

igen, tudom, tényleg lusta dög vagyok, de most már tuti tuti biztosra rendszeresen fogom írni. de komolyan. cseszegessetek, ha mégse így lenne. szóval megpróbálok visszaemlékezni az elmőlt időre, de kommentben természetesen várom a további javaslatokat, ellenkezéseket, anyázásokat. no de lássuk ezt a -remélhetőleg hiánypótló és minden igényt kielégítő- megaposztot. (imádom ezt a szót)

Jófejek voltak:

Róka: rókát ebben a félévben sem látni sokat, és többnyire az ittléte alatt sem sokat dugja ki a fejét a rókalyukból. ezen a héten azonban többször is felnézett, én meg sajna még mindig nem tudok ellenállni a sármjának, így kénytelen vagyok ezt értékelni.

Barbi 1x: hozott vizet filmnézés közben, valamint ő hozta meg a remek hírt is, miszerint a szoctám fellebbezésünket elfogadták. fákkjeee!
Barbi 2x: a keddi locsolásnál ugyanis remek háziasszony volt, borral, tojással, sütivel várt minket, azzal pedig, hogy nekem külön nyuszi csomagot állított össze, végképp eldöntötte a napi jófej cím sorsát.

Dávid: neki (valamint a bátyjának) köszönhető ugyanis, hogy pécsre való utazásom a zsúfolt buszozás helyett kényelmes kocsikázást jelentett az autópályán, ráadásul tökingyen. fákkjee!

Büdösgyík:
a locsolás után ugyanis beült velem meg fefivel egyet sédbe, majd mondta, hogy meghív egy kisfröccsre. ez a mi társaságunkban már magában gáláns ajánlat, azonban gyík nagyfröccsöt hozott, mellé pedig egy remek fűszeres vilmost. egészen elérzékenyültem.

Gagyi: már évek óta ő jelenti ugyanis a biztos pontot locsoláskor, aki nem utazik el, ajtót nyit, állja a szodásszifon haragját, és ezek után még pálinkával kínál minket. jár érte a riszpekt, no meg egy jófej-plecsni.

Tarpál:
a mai zh-m tükrében igazából nem is járna tarpálnak jófej cím, hiszen az általa megszezett, és lefénymásolt anyag nem nagyon hozta meg gyümölcsét, a kézhezkapás pillanatában mégis úgy éreztem: most épp a kárpát 5-ös kulcsát adja a kezembe.

KC (and the Sunshine Band): decc dö véj -áhá áhá- áj lájk it -áhá áhá- decc dö véj -áhá áhá- áj lájk it -áhá áhá!

Kránitz:
a minap ő fizette ugyanis az ebédem (az eddigi legjobb kisrókusos pólpöti) felét, és cserébe csak egy kis kárpát jegyzetet kért. ezt meg is kapta, most meg még megfejelem egy jófej címmel.

Férgek voltak:
Ágic: már alig várom ágic hőbörgését kommentben, de hát nincs mit tenni: pofátlanul visszalocsolt, és eláztatta a gucci öltönyömet, ráadásul megitatta velem életem legrosszabb felesét. vörszt pálinka EVÖR. de azér bírlak ágic.

Esztáj: régen látott nővérkém ugyanis rendkívül hűvösen fogadott hazaérkezésemkor, és rögtön dirigálni kezdett, és kis híjján megcsorbította tekintélyemet a ház lakói előtt. ez pedig nem tolerálható.

Rucsi: a szántós teljesítménye ugyanis finoman szólva is minősíthetetlen volt. azzal persze semmi bajom, hogy a pad alá hány, vagy elalszik közben, de ez maffiózós cigánykodása most különösen zavaró volt.

Réka & Bebe: ők viszont gagyival ellentétben pont azt testesítették meg, amit a legjobban utálunk locsoláskor: a lányt, aki eljátsza, hogy nincs otthon. ez még annál is súlyosabb bűn, mint aki tényleg lelép otthonról húsvét hétfőn.

Wapi:
wapira már régóta úgy tekintek, mint ifjú padavanra, így szeneses alkalmakkor rendszeresen terelgetem a tökéletesség felé építő jellegű kritikáimmal. ő azonban semmit nem akar meghallani ezekből, sőt, sértő ellentámadást intézett ellenem. ami -mint tudjuk_ megbocsáthatatlan.

NM: még mindig, sőt, egyre jobban gyűlölöm.

Orbán Viktor: többnyire orbán akkor szokott féreg lenni, amikor nincs más ötletem, de most más a helyzet: épp az igazak álmát aludtam, mikor a telefonom pittyegése ébresztett; sms-t kaptam. persze csak orbán viktor írt, hogy vasárnap szavazzak rá. nos, nem csak, hogy nem fogok, de még féreg is lettél! erre mit lépsz, viki?

Kránitz:
sajna már nem emlékszem rá, mi is volt a konfliktus oka, de kedd este valamiért nagyon megharagudtam rá hangiban.

Csilla: tarpál ugyanis összemérhetetlenül jobban viselkedett, amig volt barátnője. mostantól viszont kénytelenek vagyunk hallgatni a jó öreg gusztustalan szexuális töltetű poénjait. meg hát különben is: ki az az őrült, aki dob egy ilyen felsőkategóriás pasit, mint tarpál?

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr131908722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droid 2010.04.12. 14:47:21

Javaslom az MA-t féregnek
nem elég hogy összebassza aPENünk de még a Szakestre se tudunk elmenni
süti beállítások módosítása