mivel az egyetemi napok miatt jópár nap úgyis egybefolyt, így így a pent nem bontom le napokra, hanem az össz teljesítményt nézem.

PEN-Jófejek:

Dzsutti
ez azt hiszem vitathatatlan, minden nap birkatürelemmel viselte a délben kezdődő ámokfutásunkat, szótlanul tűrte a vállalhatatlan viselkedésünket, sőt, még kaját is adott, és egy sörre is meghívott.

Dávid

ő is béketűrésével érdemelte ki a díjat, nyugodtan viselte az állandó gólemezést, még akkor is, amikor papírcetlit akartunk a szájába tuszkolni, vagy mikor meg akartam venni, hogy legyen a szolgám.

Giesz&Tomi

a két fehérvári majom ugyanis nem csak tekintélyes mennyiségű alkohollal támogattak a 4 nap alatt, de hülye sztorijaikkal és szövegeikkel jópárszor megnevettettek.

Kiss Me
a srácnak csak a művésznevét tudom, de az igazi arca nem is érdekel. így, kifestve, kidugott nyelvvel ő volt penen a világ legjobb fej embere.

Rocksertés
najó, inkább ő volt a legjobb fej.

PEN-Férgek:

Tarpál
visszataszító egy jelenség. minden képen ugyanolyan fej, és a szokásos 'hajj, de bebasztam' előadás. meg különben is tarpál.

Vanya & Sanyi & Rudi
ha jól emlékszem, rudi először lett féreg a blog megalapulása óta, de ami jár, az jár. ez a három szakosztálytag ugyanis mind beígérte magát feketekarszalagosnak, aztán persze megint nem lett belőle semmi.

Belga
hiába zsíroztam le velük, hogy pécsen a királyok a házban kötelező darab, magasról szartak rá. ráadásul az edigi legszarab koncertjüket adták, csupa új számmal, pedig akinek van füle az tudja, hogy az új belga album egy FOS!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr541961740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Viking 2010.04.29. 13:10:33

ez hazugság. én sosem ígértem, hogy mind a 4 nap ott leszek.

Luusta 2010.04.29. 17:45:03

nana, Vanya meg én is voltunk PEN-en, még ha csak az uccsó napon is:)

a Viking 2010.04.30. 02:00:40

egyébként meg milán sem volt ott szombaton. ő sem volt végig.
süti beállítások módosítása