A napi jófej: Dzsu
ugyanis hosszas ösztökélésem után végre elküldött pár záróvizsgás tételt, ráadásul az ókosorokat, amik ugyebár elég húgy-szar-fos témák. köszönet érte, és csak így tovább, hisz látod, ennek is meglett a jutalma.

A napi féreg: Vanya

szegény vanyus most talán kérdően mered a monitorra, aztkérdezve magától: "miért én? nem is találkoztunk, nem is beszéltünk". nos, valóban nem, azonban mióta vanya ropogtatja a szegycsontját, nekem is egyre gyakrabban ropog, ami szörnyű érzés. és tegnap összesen 5-ször (!) reccsent a mellkasom. és bárki bármit mond, ez vanya sara.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr382033786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2010.05.26. 20:53:00

nem érzem teljesen jogosnak a mai és a tegnapi címet sem. engem meg amúgy a biosztanárom "szoktatott rá" még gimi másodikban. csak hogy tisztán lássunk.

dzsutti 2010.05.27. 10:15:35

köszike, még ma is csinálok egyet-kettőt. Jah nekem is ropog a szegycsontom már egy éve. basszus Vanya miért kell mindenkit megfertőzni????

Kiflee 2010.05.27. 11:37:21

@Noked-Lee: alap, megérdemli. ült a radiátoron és ropogtatta a mellkasát a szemétláda.
süti beállítások módosítása