A napi jófej: Muszti
drága muszti megint cuki volt, adott a jégeréből, dícsérte a kommersz császárkörtémet (dícsérhette is, majd 500 forint volt a kétdeci!), dícsérte a csocsó-tudásomat (ezen már nem volt nagyon mit dícsérni), ráadásul szülinapja is volt, megérdemli tehát, nem kétség.

A napi féreg: Szasszer
ez a gátlástalan kis közgázos csúszómászó ugyanis képes lett volna lehúzni egy ezressel, ha nem vagyok résen. simán kihasználta volna feledékenységemet, és naivitásomat, ugyanis azt mondta, lógok neki egy mátyás királlyal. mint kiderült, lószart mama, csak blöfföl a disznaja.

A napi féreg: Tarpál
közben eszembe jutott, hogy jó öreg tarpi és megérdemli ezt a díjat, így ő is kap egyet. ő ugyanis szocosokkal (brrr) érkezett, ráadásul egész este pattogott, hogy üljek oda, oltsam le, mondjam csak hangosan, mikor őt gyalázom. gondolom próbálta kifogni a szelet a vitorlámból. remélem nem sikerült. féreg tarpál.

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr402342853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása