A napi jófej: Ágic
pici cuki -hápháp- ágic jófej volt az este, csomót táncoltunk, és még várt is velem majdnem egy órát, hogy visszakapjam a kabátomat és táskámat. igaz, hazafelé majdnem bevitetett az örsre, de sebaj, az összkép mindenképp pozitív volt.

A napi féreg: Gösseres pultos
gösserben ittunk ugyanis, és mivel volt még egy kis pálinka a táskában, ezért kihívtam a srácokat, hogy kortyoljunk bele (de természetesen a kocsmában is fogyasztottunk rendesen). erre kijött a ribi, és elmondta, hogy ha az ő kocsmájában randalírozok és cigizek (!), akkor ne járkáljak ki piálni, és adjam oda a pálinkát. azt nem kapta meg, de egy féreg címet igen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr422455929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ágica- 2010.11.18. 19:14:56

Kösz vejsz, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy találtam egy jó kis presszó nevű kocsmát, meghívtalak hozzánk aludni, plusz majdnem sikerült hazavitetni magunkat kocsival.

Noked-Lee 2010.11.18. 20:44:09

@-Ágica-: a presszóra nem emlékszem, a fuvar pedig erősen kétséges volt :D

-Ágica- 2010.11.18. 21:32:17

vááá, nem emlékszel a helyre, ahol 190-ért ittunk rocky cellart?????
süti beállítások módosítása