a férgek és jófejek már nem az első blogom, ez azonban még az eddigieknél is objektívebb, és visszafogottabb lesz. célja az, hogy virtuális emlékművet állítson a mindennapjaim megédesítőinek (ők a jófejek), és persze megkeserítőinek (ők a férgek, a kifejezésekért köszönet szasszernak).
így tehát szeptembertől kezdve minden este megnevezek egy napi jófejet, és egy napi férget, majd röviden ismertetem, mivel is érdemelték ki ezt a címet. tán mondanom sem kell, a jófejség hatalmas elismerést, magas státuszt és általános megbecsülést jelent, míg a napi féreg jussa a teljes társadalmi elutasítottság és megvetettség.
de hogy izgalmasabbá tegyük jófejek és férgek csatáját, minden félév végén ünnepélyes keretek közt kiosztom a "félév jófeje", illetve az "félév férge" díjat. a nyereményt értelemszerűen az kapja, aki a szemeszter során legtöbbször söpörte be a napi futamgyőzelmet.
szóval versenyre fel, már nem kell sokat várnod, hogy te legyél a félév első jófeje!

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr801298407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása