A napi jófej: Esztáj
mert támaszt nyújtott megtépázott lelkemnek, és a hajnali telefonálás ellenére végig kedves és megértő volt. amellett remélem elintézi, hogy ledózerolják szenest, és beszórják sóval.

A napi féreg: a Szenes
ugyanis képesek voltak kirakni vanya és milán szűrét, és persze az enyémet is. (hangsúlyozom: minket, törzslátogatókat) hogy miért? mert vanyával verekedést imitáltunk, mint már pár milliószor korábban is. tényleg azt hiszik, hogy máshol nem tudjuk elbaszni a pénzünket? hát de, kedves féreg szenes, máshol is megy ez.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr311517881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2009.11.11. 15:44:59

mondjuk azt nem vágom milut mér rakták ki.

Lt. Aldo Raine (törölt) · http://egyetemvaros.blog.hu 2009.11.11. 16:12:24

Biztos azért, mert aktívan segített egy cionista megtorló akcióban, aminek a célpontja egy felvidéki magyar testvérünk volt.

Kiflee 2009.11.12. 17:37:15

szegény Milánt csak azért dobták ki, mert odajött hozzám, hogy majd ő kivisz levegőzni. "ööö, menjetek ki légszíves mindketten, jó. most azonnal." hülye kretén biztonságiak. de vicces volt.

Jamal_Fraser 2009.11.12. 19:15:28

Jah, a droidok veszélyesek tudnak lenni. Itt is megmutatkozott, hogy a helyzetfelismerés, annak kiértékelése, és a megfelelő megoldás kiválasztása meghaladja az intelligenciájukat. Megjegyzem egy commodor 64-esét nem...
süti beállítások módosítása