mivel már megint rég volt poszt, így újra sűrített bejegyzés következik. egyrész lustasági okokból, másrészt azért, hogy fokozzam a lezárás előtti feszültséget. mert bizony, ez a félév utolsó szavazós írása, utána már csak az eredményhirdetés van hátra...
 



Jófejek voltak:

Milcsike
no, azért csak sikerült behúzni egy jófejséget, nem is kicsit. ugyanis mikor épp azon agyaltam, hogy mit is egyek ma, milán telefonált, majd hozott két adag elsőrangú főfogást. mert hogy ők nem tudják megenni. igazából ez talán inkább lámaság, de sebaj, jófejségnek is elmegy!

Barbi
ugyanis gyakorlatilag átvette az irányítást az egyetemi ügyeim felett, amiért rendkívül hálás is vagyok neki, ezért honorálom tetteit egy újabb napi jófej díjjal. nézi az etr-emet, intézi a vizsgáimat, sőt, még levelet is ír a tanárnak, ha kell.

Ágic

a vicces az, hogy ő is aznap hozott kaját, amikor milán, csak úgy egy órával később. úgy tűnik mindenki tudja, kihez kell fordulni, ha a nyakadon maradt egy kis pluszkaja :) szóval köszönöm a paprikást, finom volt, jófej vagy.

Tibáj
mivel meghívott a bulijába. igaz, még úgy egy hónappal ezelőtt, de a meghívás még mindig állt, így ott lehettem a meglepetés buláján. sőt, még vodkáztam is egyet vele. először, de gondolom nem utoljára.

James Cameron
igen, az avatar miatt. kicsit reméltem, hogy egy fos lesz, és akkor újra szembenállhatok a közvéleménnyel, de sajna nem. az avatar, tényleg durván jó, rég volt ekkora filmélményem. köszönet érte, kedves dzsémsz.
 



Férgek voltak:



Sanyi

mert tetszett neki a becstelen brigantik. persze, tudom, nincs ezzel egyedül, no de pont sanyi? tőle az ember szélesebb látókört, és magasabb inteligenciahányadost várna el az ember, de még ő is elalélt tarantino egy fingásától, amiben ráadásul -nem győzöm hangsúlyozni- tisztes wehrmacht katonákat mészárolnak le!!! féreg, liberális sanyi.



Szasszer

mert már megint félrerakta a kaputelefont, és az ablakzörgetésemre se reagált. jóvan bazmeg. értem én hogy tanulsz, és nem akarod, hogy fifázzak, de basszus, ezt meg lehet úgy is mondani, hogy kidugod a ronda pofádat az ablakon, és kinyögsz pár szót. buzi.



Rucska

hülye rucska. áthív gépelni, aztán persze kiderült, hogy még egy büdös szót nem olvasott a beadansóhoz, így órákon át nyöszörgött, ráadásul így a 7 söröm helyett is csak 3-at kaptam meg. ja, és erepublikon az ellenséges lengyelországot támogatja a cégével!



Bazsi

grrrr. féreg.



A TO

valami félelmetes, hogy a tanulmányi osztály mennyire képtelen arra, ami a rendeltetése lenne: tájékoztatást és segítséget nyújtani a hallgatóknak. így volt ez most is, miattuk kellett 3szor megmásznom a dombot, és visszajönnöm pécsre. burn, féreg to, burn!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr601686256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása