A napi jófej: Medvekutya
hajnalban hazafelé találkoztunk (immár sokadszorra) ezzel a nagy bernáthegyivel (?) aki mindig olyan bájosan bújik a kerítéshez, hogy nem lehet otthagyni simogatás nélkül. láw medvekutya.

A napi féreg: a madarak
a nap másik díjazottja is állat, pontosabban állatok, hiszen nincs is idegesítőbb, mikor egy buliból hazafelé menet a madarak csicsergését kell hallgatnod. hát most jól megtanulják a leckét remélem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jofejfereg.blog.hu/api/trackback/id/tr431858214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esztáj 2010.03.22. 10:13:50

jaaaj butus Rubesz! az nem egy bernáthegyi, hanem egy berni pásztor és jóideje a mi társaságunknak is nagy kedvence. Mi Buboréknak neveztük, és egyszer ellopták Sickék a koliba is, de igazándiból Bátornak hívják és valóban a világ egyik legcukibb teremtménye. -> smafu.freeblog.hu/archives/2010/01/06/4639130/#comments
süti beállítások módosítása